Efter en lång paus så har vi beslutat att köra igång bloggen igen. Det här inlägget handlar om en fråga jag ofta får hur blir man en vinnare! En vinnare bestämmer man sig för att vara många tror att man föds till att bli en vinnare men det stämmer ej. Jag brukar säga till dom jag coachar att det finns en linje under linjen är förlorarna och över linjen är vinnare. Det man måste fråga sig själv är vilken sida av linjen vill jag vara på sen göra jobbet som krävs för att inte bara vara där utan framförallt stanna på rätt sida av linjen.

När man jobbar som coach så är det viktigt att hela tiden fokusera på det man kan påverka sen bygga styrkor aldrig tänka på svagheter eller hinder på vägen utan se möjligheter. Jag personligen lämnar aldrig nått åt slumpen därför slutade jag träna andra för kände att jag ej kunde ge dom allt jag kunde och då var det bättre att låta andra ta över. Idag ångrar jag mitt beslut för ser många tyvärr som slutat av fel anledning istället för att kriga på. Men både kropp,hjärna och familjesituation med två små barn gjorde att jag drog mig tillbaka. Johan vela också gå sin egen väg och var självklart att stötta han för den resan han gjorde med mig vart ju ganska bra men långt ifrån klar var vi. Nu har vi bestämt att resan skall återupptas och fler skall få chansen att jobba med oss framöver. Exakt hur det upplägget kommer se ut kommer vi att dela med oss utav här i bloggen framöver. 

Jag är snart redo att hjälpa fler att bli en vinnare ge er rätt förutsättningar och jobba fram en planering som kommer ge er en extra växel men det är ni själva som måste ta beslutet vilken sida av linjen vill vi vara på?

Livet är inte lätt tvärtom extremt tufft, men det jobb man väljer att lägga ner är det resultat man på sikt får. Det viktiga är hur man lägger upp sin träning, när man skall vila och när man skall köra extra det är olika val man måste själv göra innan man kan ta hjälp av en coach att bli bättre. Jag personligen älskar att se en adept köra extra pass efter spelad ex tennismatch,köra serve,eller returer eller som i hockey öva skott mm. Att jobba som coach är precis som tränings livet en livsstil. Den livsstilen har jag verkligen ej levt upp till senaste åren men nu skall det bli en ändring deluxe på den biten också. Just nu är det ju virus tider och då är det perfekt att köra extra allt man bara orkar för att kunna ta igen det man har tappat. Sen är det ju ingen hemlighet med mina skador mm men pannbenet styr mig och jag vill satsa igen är extremt hungrig på att hjälpa andra igen. Men tuffaste resan nu ett tag är att jobba mot mig själv, den resan har varit extremt tuff och många gånger har jag varit under linjen men det viktiga ärt att jag aldrig ger upp när jag vill nått! därför kommer jag snart vara tillbaka igen men resan är tuff och extremt smärta har jag känt många gånger. Men det jag vet är att det är smärta som min olycka påminner mig om hur lyckligt lottad jag var som överlevde och nu kan förmedla mitt kunnande vidare till er som behöver hjälpen.

Glädje,attityd,fokus är det viktigaste plus träningsviljan att varje dag vilja bli bättre på det man gör. Ingen kan påtvinga resultat utan det måste ni själva vilja ge allt i alla lägen. Träna och bygg upp er planering efter den satsning ni valt göra. Lyssna på råd se det ej som negativt utan tänk att varje gång ni får nån annan att ge er råd så kan det ju vara precis det ni behöver. Via Twitter, Instagram så följer jag många av er och ser er jobba men ej nog hårt, så gör det så skall ni få se det ger resultat. Har ni nått ni känner ni ej är nog bra på så träna extra just på det så kommer den svagheten att bli en styrka också på sikt. Att vara en talang är både bra och mindre bra, man har ofta lätt att slappna av för att allt i början går som på räls. Men det man skall tänka på är att köra rätt sorts upplägg för tiden när uppförs backen slår till gör många mentalt svaga så träna rätt, ta rätt rådgivning men framförallt låt er glädje och vilja styra er väg inte vad nån säger att ni kan bli för dom vet inte det men det vet ni innerst inne.

Att coacha är nått jag är riktigt bra på, oavsett om det är inom företagande eller träning så jobbar vi fram en vinnande väg tillsammans.

Jag är säker vill vara en del i att hjälpa just dig att hitta din vinnande väg frågan du skall ställa dig vill du ha min hjälp?

Nu kör vi järnet igen /Mats