Ring oss: 070-234 7171 eller skicka ett mail till: support@familyoflapland.se

Family Of Lapland är ett företag med sitt säte i Gällivare. Vi jobbar med utveckling inom många områden runt om i Sverige. Vår affärsidé är att se till att ni som kund är 100% nöjda med våra tjänster. Alla kunder är unika även så våra lösningar inom olika områden.

Vi vill inspirera, ge er rätt coachning och tillhanda hålla tjänster som passar såväl privatpersoner, föreningar och företag. Vi strävar att vara bäst på det vi gör det innebär att vi hela tiden är extremt på lästa och noggranna i allt vi gör åt er som kund. Ingen fråga är för dum att ställa, inget uppdrag är omöjligt att klara så välkomna till Family of Lapland vi verkar i Gällivare och är extremt stolta över vårt samhälle och ort som vi vill marknadsföra med våra tjänster och vår drivkraft att göra alla till en vinnare.

Inspirations filmer från Mikael Von Matérn (Vinnande Försäljning AB)
Stolt sponsor för många projekt inom vår satsning på ungdomsidrott.

Vi är extremt stolta att få nöjet att sponsra och utveckla Marschen för funktionshindrade mänskliga rättigheter
Genom att vi lanserar vår nya sida så har vi gjort massa förändringar så att blinda, och funktionshindrade skall känna sig också välkomna på vår hemsida därför har vi ej lika mycket flash menyer eller bild animationer för sånt kan bli problem för en skärm läsare.

Vi alla måste jobba för ett tryggare och bättre Sverige där alla är lika mycket värda.
Till minne av en vinnare vi fick äran att bygga upp: Sven Aivert (Vila i frid, saknad men aldrig glömd.)

123 173 1983