STÖD OSS:

Swish:
123 357 58 42

BG:
5525-6168

Då många frågat varför jag personligen har bestämt mig för att hjälpa Boden Hockey. Tänkte jag att jag skriver ett inlägg och visar hur jag personligen ser på saken. Det började för två månader sen jag som många andra vart nyfiken på det som stod i NSD och tänkte vilken galen förening som aldrig ger sig när domstolar dömer dom till rätt stora omkostnader. Jag började läsa och fick det inte att gå ihop och vart ännu mer nyfiken som den förenings eldsjäl man själv är. Jag insåg snabbt att detta stämmer inte frågan är vad som exakt är fel hade jag ingen aning om men tänkte jag går med i Hockey snack Boden på Facebook och kikar och delar mig en egen uppfattning utan att döma. Just då kom den fil från ett inspelat möte med hockeyettan och deras ordförande. Den ljudfilen fick mig spyfärdig och där och då bestämde jag mig jag skall göra mitt yttersta att ta reda på mer och vad som ej stämmer. Den resan har bara börjat och dom som känner mig inom mitt yrke vet att jag är rätt vass på att få reda på saker även se trådar som inte många andra kan och där till lägga ett pussel av information till ren fakta.

Idag är jag en stolt Boden supporter även fast jag har MoDo sen barnsben som min favorit klubb plus själv tillhört Timrå härliga organisation under mina ungdoms år innan skadan som satte stopp för allt vad drömmar kring eliten också bara blev en dröm. Istället kom en kamp på 27 år till vart jag är idag från rullstol, kryckor, inre blödningar, en rygg som värker varje dag och en smärta inte många skulle klara så lever jag varje dag. Men är det nått jag lärt mig inom idrottens härliga värd är det fair play, attityd, respekt, glädje, värdegrund.

Hur hockeyettan skött detta ärende inkl. förbund och även RF är en stor jäkla skandal och det säger jag inte för att Boden Hockey kommit mig nära in på hjärtat utan för att värdegrunden för svensk ishockey, värdegrunden för svensk idrottsrörelse fått sig en rejäl törn. När man hör en ljudfil som visar på exakt det Boden hockey sagt även Karlskrona och varför dom tagit kampen mot en jätte som tar till hot, anmälningar eller skiljedomstol så fort man ej går deras väg. Är det verkligen vad svensk idrottsrörelse står för isåfall hoppas jag Theo och My blir Gamers och det säger nog allt tanke på att jag älskar idrott speciellt hockey och tennis. Men detta som nu händer Boden Hockey även Karlskrona kommer jag aldrig acceptera och hur dessa herrar ens får vara kvar inom hockeyn eller idrottsrörelsen är mig en gåta. Men jag är glad många fler än jag granskar detta och även så många inom andra lag, supporters som säger fy fan vad härligt att du vill skriva om det här som när som helst kan hända vår förening, klubb. 

Jag som expert inom säkerhetsanalyser men även att just lägga svår lagda pussel som verkar omöjliga att knäcka. Är 100% övertygad om att det finns enormt mycket mer information som lagts på nätet, i chattar men även i kommunikationer för just där kan det bli överstigna misstag som kan leda till oönskad effekt om fel person får reda på den precis som den här ljudfilen. Radio, tidningar skrev om det här sen blev det tvärtyst! frågan är varför? men jag kommer fortsätta gräva och hoppas att Uppdrag Granskning även kollar upp detta har skrivit och även gett dom viss information jag själv fått från riktigt trovärdig källa inom Stockholms hockeyn som säger att många vill prata men ej vågar så frågan är vad är dom så rädd för?

Jag vet då en sak pampar som ej vågar ta samtal med sina följare mm, men skall synas innan och prata hej vilt har extremt mycket att dölja det är en yrkeserfarenhet jag har och den brukar stämma när jag känner på mig nått är riktigt fel. Nåja framtiden får väl visa om jag hade rätt eller fel när sanningen kommer komma fram. Tror tyvärr det är många som vill prata men ej vågar för om Boden Hockey får dessa hot vad skall då inte dom få som jobbar på förbund, RF eller inom Hockeyettan som inte alls gillar detta men är livrädd det skall hända dom om dom ej är med i dessa bojkotter.

Lag som blir beordrade att ej spela matcher mot Boden Hockey men även Karlskrona, hur kan ens förbundet blunda för nått sånt? hur kan RF ej agera hårdare eller RIN? Nä det är mycket som är skumt i detta och det inser nog många fler än jag personligen. Nä efter jag börjat sätta mig in i denna soppa så är jag övertygad Boden Hockey skall ej bli fälld så som dom blivit och den domstol eller domare som dömt borde fundera på att kanske göra nå annat för detta är glasklart. Ett avtal som ej skrivits på men ännu värre ett avtal som på sikt gräver ner alla drömmar som små klubbar med visioner har att nå högre upp inom seriesystemet kanske en dag även nå högsta serien hur skall dom kunna göra det med såna här skit avtal? Bokstavligt ge bort kiosk och andra intäkter kring match för att få en brödsmula utbetalt som inte ens täcker inköp av hockeyklubbor för en säsong. Nä bara inse det är inte Boden Hockey eller Karlskrona som är förlorarna i denna konflikt utan Svensk Hockey och svensk idrottsrörelse där har ni förlorarna på sikt.

Jag vill säga några ord till styrelserna inom Boden Hockey och Karlskrona!
Tack för att ni jobbar för vad som är rätt, tack för att ni visar mod när dom flesta skulle göra tvärtom. Jag har nöjet att träffat Boden hockey personligen men även tagit del utav vad är Boden Hockey och det är en gammeldags underbar klubb som får en att minnas tillbaka hur det en gång var. Man kommer in på kansliet och härlig miljö för en hockey älskare tas vid en kopp kaffe serveras och man får tycka till om det mesta rent utsagt känns som att komma hem till familjen. Inte nog med det dom jobbar stenhårt för att föreningen skall nå alla sina mål en styrelse som jag gillar att se arbeta och vad deras hela värdegrund bygger på respekt, glädje, alla skall trivas och framförallt teamwork. Just det jag beskriver nu är sånt som en sån här konflikt om ett avtal som är åt fanders och inget företag i värden skulle skriva på detta ett som är säkert. Nä detta handlar om framtiden för föreningslivet, det handlar om vad som är rätt men även fel det handlar om svensk framtid för hur hockeyn skall se ut men framförallt vad är svensk hockeys värdegrund om sånt här ens få ske är min undran?

Ni som vill kan stödja deras kamp på olika sätt företag kan swisha eller betala in på bankgiro: för ett lakan som visar att ni också tar avstånd från allt sånt här maktspel.. Ett lakan kostar 5000kr men det är vad ni gemensamt tar avstånd ifrån som är minst lika viktigt. Privat personer kan också köpa ett lakan för 1000kr men är ej samma kvalitet men också ett sätt att säga ifrån för nått som i min värld är solklart Fair Play bygger inte på hot, eller skiljedomstolar det bygger på samarbeten, kommunikation och starka organisationer som lyssnar på sina medlemmar eller har jag fel? Alla bidrag är välkomna jag personligen swish ett bidrag varje vecka och kommer på sikt att göra så mycket mera inom dom områden jag är rätt vass på.

Tack för att ni tog er tid att läsa mina egna tankar kring konflikten som jag anser skadar hela hockey Sverige.

Vill man bli medlem i Boden Hockey lägger jag information här nedanför.