15 Juni kör vi igång igen 🙂  Gäller mellan 10.00 – 15.00

Pensionärshjälpen är en nyhet vi startat upp som ger alla pensionärer som fyllt 65år och uppåt att varannan Onsdag ta hjälp av oss med olika problem. Sist hjälpte vi Lars Knekta med att installera ett säkerhetssystem för både huset inkl. för fågelskådning.

Ett riktigt roligt projekt från uppfinnare-Lasse från kullen.


Sen hjälpte vi Kalle med en internet betalning och att få igång sitt mobila bankid så förra onsdagen vart en riktigt bra uppstart på nått vi hoppas skall bli en stor succé.


Behöver ni vår hjälp med service, support eller nå annat så kan ni önska den här vi väljer ut alla som vi kommer hinna med och nästa datum för Pensionärshjälpen dagen är 15 Juni så ni som känner att just ni borde få vår hjälp ansök här med en kommentar eller så kontaktar ni oss på Twitter eller Facebook.

Vad kostar då Pensionärshjälpen? den är helt gratis så länge inte vi får några kostnader av inköp mm. Så med andra ord kanske vi är värda en kaffe eller en kaka det viktiga är att ni är värda den här dagen alla förtjänar att må bra och vi gör vårt för att ni skall få det lite bättre och tryggare där hemma. Så varannan onsdag kan ni ta hjälp av oss inom följande områden:
* Tekniska frågor, lösningar
* Handling
* Snöskottning, ej tak då tillkommer en avgift beroende på hur uppdraget ser ut.
* Promenad, eller bara en fika kompis

Hoppas vi ses den 15 Juni och att många fler hör av sig för ingen fråga är för dum att ställa och inget jobb är omöjligt för oss att lösa heller så bara tänk till sen frågar ni så får ni mest troligt vår hjälp också. 

Kontakta oss för Pensionärshjälp här

8 + 5 =